fbpx

Live life and Play

HYBRID KAMERA

LiPlay är den första hybridkameran i instax mini-serien! Med den digitala funktionen kan du förhandsgranska dina bilder och sedan välja att skriva ut dina bästa foton.  Framkalla så många bilder du vill, direkt från kameran eller från din smartphone. Allt du behöver göra är att ladda ner vår gratis app.

LÄGG TILL LJUD

Lägg till en helt ny dimension av känslor till dina instax-bilder! Som något helt nytt kan du nu lägga till ljud på dina minnen med ”spela in och konvertera till QR”-funktionen! QR-koden kommer då att synas på bilden och kan sedan läsas av alla smartphones.

LITEN OCH LÄTT

instax mini LiPlay är den minsta och lättaste modellen någonsin i instax-serien, vilket gör LiPlay perfekt att ha med sig. Ha alltid LiPlay i väskan och du är redo att fånga de bästa minnena!

LÄGG TILL FILTER

Lägg till de ramar och filter du vill ha i bilden. LiPlay har inte mindre än 30 kreativa bildramar som du kan välja mellan för att göra dina bilder extra personliga!

TRE FINA FÄRGER

instax mini LiPlay finns i tre fina färger; Elegant Black, Blush Gold och Stone White!

Instax mini LiPlay i Stone White
Instax Mini Liplay - Blush Rose
Instax Mini Liplay Elegant Black

LIVE YOUR LIFE, HAVE FUN AND PLAY!

Ladda ner vår gratis instax mini LiPlay app och upptäck olika spännande funktioner med din LiPlay-kamera. Appen kan laddas ner från Google Play och i App Store.