SOMRIGA MINNEN MED INSTAX

Läs instax’ sommarguide och upptäck hur instax kan bli bästa följeslagaren för dig under sommaren för att ge dig precis rätt sommarkänsla! Läs även vår guide till hur du kan föreviga dina bästa sommarminnen med en instax-klippbok!

Sommarbilder tagna av: @fernwehfaerie


Efter något som känns som världens längsta vinter och vår med jobb, skola, tråkigt väder och alldeles för mycket tid inomhus är sommaren äntligen på gång och det är tid för sol, strand och nya äventyr. Vad vi har längtat efter detta!

Oavsett vad dina sommaräventyr kommer att innebära är en instax-kamera den perfekta följeslagaren att ha med sig!
 

SOMMARENS ROLIGASTE FESTIVALER

Under sommarens festivaler är din instax-kamera perfekt att ha med sig i väskan. Den är liten, enkel och rolig att använda. Dessutom kommer du, utan tvekan, att bli jättepoppis bland vänner och bekanta, för vem vill inte ha med sig roliga minnen hem, från de bästa ögonblicken ni har haft under veckan?

Om du behöver inspiration till hur du blir klar inför sommarens många festivaler, då kan du läsa vår festivalguide
r! 

ÄVENTYRLIGA RESOR OCH ROADTRIPS

Om dina sommaräventyr innebär magiska resor utomlands eller om det bara blir kortare men roliga och äventyrliga utflykter och roadtrips runt om i Sverige, kommer din instax-kamera fortfarande att förbli din bästa vän. Fånga de somrigaste ögonblicken med vännerna, stora sommarkärleken eller familjen och spara dem för när sommaren börjar lida mot sitt slut och du vill se tillbaka på dina härligaste upplevelser!

THE TAN WILL FADE, BUT THE MEMORIES WILL LAST

Eftersom det aldrig går att lita 100% på svenska sommarvädret kan det vara en bra idé att förbereda lite pyssel för innedagar. De dagarna där stranden inte kallar, kan du till exempel göra din egen klippbok för att föreviga dina finaste sommarminnen. Klippboken är perfekta sättet att spara bilderna från en underbar sommar så att minnena alltid kommer att finnas kvar!

DU BEHÖVER:

• Klippbok/fotoalbum/ritblock eller liknande
Somriga instax-bilder
Limstift
instax sharpies tuschpennor
Dekorationer: t.ex. torkade blommor, klistermärken eller washi-tejp

STEG 1:

Välj ut dina härligaste instax-bilder från sommarens fester under de varma sommarnätterna, resor utomlands, musikfestivaler, roadtrips i Sverige eller vad du tycker bäst beskriver din sommar och de upplevelser du har haft.

Välj ut dina favorit instax-bilder

STEG 2:

Placera bilderna i klippboken innan du klistrar in dem för att säkerställa att layouten blir placerad rätt. När du har bestämt dig för en snygg layout, klistra då in bilderna i boken.

instax mini LiPlay, instax mini- och square-bilder och torkade blommor
Så gör du en klippbok med instax-bilder
Bild som visar hur instax-bilder klistras in i en klippbok

STEG 3:

Nu kan du släppa loss kreativiteten och börja dekorera klippboken. Här kan du t.ex. använda torkade blommor för att skapa en lite extra somrig känsla. Dessutom kan det vara en bra idé att använda instax sharpies tuschpennor för att skriva en liten text på vita ramen på din instax-bilder, så att du kan minnas var, med vem och när bilderna togs.

STEG 4:

Slutresultatet är klart och du har nu en somrig klippbok som det alltid går att ta fram när du vill titta tillbaka på de bästa minnena från en underbar sommar!

 
Klippbok gjord med instax mini LiPlay

DELA DINA FINASTE SOMMARBILDER MED OSS
@INSTAXSVERIGE
#MITTINSTAX