fbpx
Bryllup med instax

5 DIY IDEER FÖR ETT MER PERSONLIGT BRÖLLOP

Detta året kan du träffa instax-teamet på bröllopsmässan i Malmö (8-9 februari), i Göteborg (15-16 februari) och i Stockholm (22-23 februari). Här visar vi dig hur du kan föreviga den stora dagen med din instax-kamera eller -skrivare.

Det finns oändligt många sätt att använda instax-kameror och -skrivare för att skapa det perfekta, personliga bröllopet och föreviga den stora dagen för både dig och dina gäster. Läs här och få fem enkla DIY-idéer för ett mer unikt och personligt bröllop!

MINNESVÄGG

Placera instax-kamerorna på borden och uppmana dina gäster att ta bilder under festen. Ställ sedan fram en anslagstavla eller tavelram så att dina gäster kan hänga upp sina favoritbilder under dagen och kvällen. Det här är en bra gruppaktivitet som för gästerna närmare varandra och samtidigt ger brudparet många bra minnen att ha med sig hem. Alternativt kan du be gästerna att skicka deras favoritbilder i förväg och sedan skriva ut bilderna och hänga upp dem på anslagstavlan/tavelramen innan gästerna anländer (detta kan eventuellt nämnas i inbjudan).

BRÖLLOPSINBJUDNINGAR

Skapa unika bröllopsinbjudningar med fina bilder av dig och din förlovade. Detta kan antingen göras genom att ta massor med olika bilder med din instax-kamera eller genom att skriva ut bilder från din smartphone på din instax-skrivare. Limma fast bilden på inbjudan och utsmycka dem med olika dekorationer för att skapa exakt det utseende du vill ha. Använd till exempel torkade blommor för ett mer romantiskt utseende.

personliga inbjudningar med en instax SHARE SP-2-skrivare
bild på hur man gör personaliga inbjudningar med instax
Hemmagjorda instax-inbjudningar med instax-bilder och namn

BORSDKORT

Ge dina bordskort en unik touch genom att använda instax-bilder på dina gäster. instax bordskort kan göras enkelt och billigt och ger dina bordskort ett personligt utseende som dina gäster säkerligen kommer att gilla! Använd till exempel korkar för ett mer rustikt utseende. Allt du behöver göra är att klippa av sidan på en kork så att den kan stå själv. Vänd sedan korken, gör ett snitt och placera din instax-bild i fliken.

Personliga bordskort skapade med instax SHARE SP-2-skrivare
Bild på hur man gör instax bordskort med korkar

Ett bra tips är att använda instax-skrivaren så att du enkelt och snabbt kan skriva ut bilder på dina gäster direkt från din smartphone, Instagram eller Facebook. Allt du behöver göra är att hämta vår gratis SHARE Printer app.

Download instax SHARE printer appen

PHOTO-BOOTH

Med en foto-booth har du möjlighet att engagera dina gäster och skapa oförglömliga minnen från bröllopet. Välj först ett område som du tycker är bra för photo-boothen. Här ska det finnas plats för dina gäster att posera och ta bilder på varandra. Dekorera photo-boothen med en snygg bakgrund i till exempel paljettyg och dekorera med ballonger och fotoprops som dina gäster kan använda för att ta roliga bilder med. Ett bra tips för photo-boothen är att använda en instax-kamera med tripod och självutlösare så att alla gäster har möjlighet att vara med i bilden. En instax-kamera som både har tripod och självutlösare är instax SQ6. Kameran finns bland annat i en fin, vit pärlemorfärg – perfekt för bröllopet!

Photobooth med instax SQ6 och fotoprops
instax SQ6 och party props för att ha i en photo-booth
instax photobooth

GÄSTBOK

En instax-gästbok är det perfekta sättet att föreviga den stora dagen! Ge traditionella gästboken en unik touch genom att låta gästerna sätta in bilder från den stora dagen bredvid deras hälsningar. På så sätt kan du skapa ett visuellt minne som du alltid kan titta tillbaka på! Använd t.ex. en av de många kamerorna med selfie-spegel så att gästerna enkelt kan ta massor med fina selfies.

Det er nemt at lave en personlig scrapbook til brylluppet. Og så er det en sjov måde at gemme inderne fra den store dag!
Det er nemt at lave en personlig scrapbook til brylluppet. Og så er det en sjov måde at gemme inderne fra den store dag!

VI HOPPAS PÅ ATT FÅ SE DIG PÅ BRÖLLOPSMÄSSAN I MALMÖ, GÖTEBORG ELLER STOCKHOLM!