5 DIY IDEER FÖR ETT MER PERSONLIGT BRÖLLOP

Två individer som säger ja till varandra måste vara något av det största, mest speciella och personliga man kan tänka sig! Därför får du, som ska gifta dig, 5 kreativa gör-det-själv-idéer för ett mer unikt och personligt bröllop. Du kan nämligen använda din instax-kamera eller Instax skrivare på många olika sätt för att skapa det perfekta personliga bröllopet och föreviga den stora dagen för dig och dina gäster.

DIY 1 – INBJUDNINGAR

Skapa unika bröllopsinbjudningar med fina bilder av dig och din förlovade. Detta kan antingen göras genom att ta massor med olika bilder med din instax-kamera eller genom att skriva ut bilder från din smartphone på din instax-skrivare. Limma fast bilden på inbjudan och utsmycka dem med olika dekorationer för att skapa exakt det utseende du vill ha. Använd till exempel torkade blommor för ett mer romantiskt utseende.

personliga inbjudningar med en instax SHARE SP-2-skrivare
bild på hur man gör personaliga inbjudningar med instax
Hemmagjorda instax-inbjudningar med instax-bilder och namn

DIY 2 - PHOTO-BOOTH

Med en foto-booth har du möjlighet att engagera dina gäster och skapa oförglömliga minnen från bröllopet. Välj först ett område som du tycker är bra för photo-boothen. Här ska det finnas plats för dina gäster att posera och ta bilder på varandra. Dekorera photo-boothen med en snygg bakgrund i till exempel paljettyg och dekorera med ballonger och fotoprops som dina gäster kan använda för att ta roliga bilder med. Ett bra tips för photo-boothen är att använda en instax-kamera med tripod och självutlösare så att alla gäster har möjlighet att vara med i bilden. En instax-kamera som både har tripod och självutlösare är instax SQ6. Kameran finns bland annat i en fin, vit pärlemorfärg – perfekt för bröllopet!

Photobooth med instax SQ6 och fotoprops
instax SQ6 och party props för att ha i en photo-booth

DIY 3 - BORDSKORT

Ge dina bordskort en unik touch genom att använda instax-bilder på dina gäster. instax bordskort kan göras enkelt och billigt och ger dina bordskort ett personligt utseende som dina gäster säkerligen kommer att gilla! Använd till exempel korkar för ett mer rustikt utseende. Allt du behöver göra är att klippa av sidan på en kork så att den kan stå själv. Vänd sedan korken, gör ett snitt och placera din instax-bild i fliken.

Personliga bordskort skapade med instax SHARE SP-2-skrivare
Bild på hur man gör instax bordskort med korkar

Ett bra tips är att använda instax-skrivaren så att du enkelt och snabbt kan skriva ut bilder på dina gäster direkt från din smartphone, Instagram eller Facebook. Allt du behöver göra är att hämta vår gratis SHARE Printer app.

Download instax SHARE printer appen

DIY 4 – MINNESVÄGG

Placera instax-kamerorna på borden och uppmana dina gäster att ta bilder under festen. Ställ sedan fram en anslagstavla så att dina gäster kan hänga upp sina favoritbilder från den stora dagen. Det här är en bra gruppaktivitet som för gästerna närmare varandra och samtidigt ger brudparet många bra minnen att ha med sig hem. Alternativt kan du be gästerna att skicka deras favoritbilder i förväg och sedan skriva ut bilderna och hänga upp dem på anslagstavlan innan gästerna anländer (detta kan eventuellt nämnas i inbjudan).

Anslagstavla med band och en sax
Händer fäster instax-bilder på en anslagstavla
Bilden visar vilka redskap som behövs för att göra en minnesvägg; en instax-kamera, filmer och en anslagstavla

DIY 5 - YOURINSTAX

Varför inte gå hela vägen genom att anpassa din instax-kamera också? Efter att ha designat egna inbjudningar, bordskort etc. måste pricken över i:et vara att själv designa kameran så att den passar perfekt till temat för den stora dagen. Med YOURINSTAX är det möjligt att designa din egen kamera genom att till exempel att lägga till en bild på brudparet på baksidan, och en text, till exempel namn och datum för bröllopet, runt objektivet. Detta kommer utan tvekan att vara en extra fin detalj som fullbordar bröllopets tema!
YOURINSTAX kommer inom kort att kunna köpas, men redan nu kan du testa att designa din egna instax-kamera här

YOURINSTAX, unik instax SQ6 med tryck runt objektivet
YOURINSTAX, en unik instax kamera med bild på baksidan

DELA ERA BRÖLLOPSIDÉER MED OSS GENOM ATT TAGGA @INSTAXSVERIGE ELLER ANVÄNDA #MITTINSTAX..

BRÖLLOPSPAKETET