Coverbild på instax mini-bilder på ett par

PRINTA OCH STÄLL UT DINA INSTAX-BILDER

Har du en massa fantastiska minnen sparade på din kamera eller smartphone? Här ger vi dig inspiration till hur du kan dra full nytta av dina bilder – Vi tycker att det är viktigt att spara och minnas alla de bästa ögonblicken!

INSTAX SHARE SP-3 – VAD ÄR DET?

instax SHARE SP-3 är den senaste skrivaren i instax-serien och till skillnad från sin föregångare (SP-2) producerar SP-3 bilder i SQUARE-formatet. Den är tillräckligt liten för att du enkelt kan ha med den i väskan och den eleganta designen gör den samtidigt trevlig att ha stående i hemmet.

Det är enkelt och det går snabbt att skriva ut bilder på SP-3-skrivaren direkt från din smartphone, Facebook eller Instagram-profil. Allt du behöver göra är att ladda ner gratisappen SHARE.

Att välja ut och printa bilderna är bara hälften av allt kul – och att välja hur du ska ställa ut bilderna är minst lika kul! Här får du tre kreativa idéer till hur du kan ställa ut dina foton:

Bild på en instax SHARE SP3-skrivare och en mobil som visar SHARE-appen

INSTAX EXPLORER

Om du är en äventyrare som bara älskar att resa och utforska världen, är resebilder på en världskarta det perfekta sättet att ställa ut dina bilder och återuppleva alla de speciella stunderna! På detta sätt kan du också visa alla dina favoritbilder för vänner och familj. Det är dessutom superenkelt att ställa ut bilderna på detta sätt. Allt du behöver, förutom världskartan, är ett paket med dubbelhäftande tejp så att du kan tejpa bilden på kartan på destinationen den har tagits. Ju större kartan är, desto bättre och desto fler bilder finns det plats för!.

Bild på en karta med påklistrade instax-bilder
Bild på en karta med påklistrade instax-bilder från olika upplevelser

FOCUS IN FRAME

Ett annat alternativ är att ställa ut bilderna på ett helt traditionellt sätt; i en instax-ram. Det finns många olika ramar speciellt gjorda för instax-bilder. Dessa ramar är också perfekta för gåvor.

Alternativt kan du fästa dubbelhäftande tejp på baksidan av din bild och sedan hänga bilderna på väggen i ett slumpmässigt mönster. 

Vi har dessutom skapat en guide till hur du skapar din egen ram med instax-filmkassetten. Du kan läsa mer om detta här.

Bild på tre instax-bilder som är inramade
Bild på 4 instax-bilder som är inramade

TA IN NATUREN

Om du vill ha ett mer rustikt utseende kommer du att gilla detta tredje alternativ! Allt du behöver är några dekorativa grenar som dina instax-bilder kan hänga från i ett snöre. En bra idé är att skriva ut bilderna upp och ner så att den breda delen av ramen hänger uppåt – Detta ger dig mer utrymme att göra ett hål för snöret!

Bild på en person som gör hål i en instax-bild
Bild på olika instax-bilder som hänger i snören

DELA DINA KREATIVA IDEER MED OSS GENOM ATT TAGGA @INSTAXSVERIGE ELLER ANVÄNDA #MITTINSTAX!!