PERSONLIGT MOBILSKAL MED INSTAX

Mobilen hänger med överallt så varför inte ha ett personligt mobilskal som betyder något för dig? Det är snabbt och enkelt att göra och behöver heller inte alls vara dyrt! Du kan använda allt från en bild på vännerna, pojk- eller flickvännen eller familjen till en instax-bild på ett snyggt mönster eller ditt favoritcitat. Med instax mini LiPlay eller en instax-printer kan du välja vilken bild som helst från din telefon som du kan skriva ut och använda.

Du behöver:

  • Transparent mobilskal
  • instax-billede
  • instax sharpie eller en annan vattenfast tuschpenna
  • Klistermärken

Köp ett transparent mobilskal och välj en bild du vill använda. Skriv ut en bil direkt från din mobil, ta en ny med din instax-kamera eller välj en redan framkallad instax-bild. Storleken du ska använda beror på hur stor din mobil är. Om du har en mindre mobil kan du använda instax mini-film och om du har en större kan du få plats med en instax SQUARE-film. På bilderna nedan har vi använt instax mini-film.

Bild på instax mini LiPlay, instax mini-bilder och ett personligt mobilskal
instax mobilskal, instax mini LiPlay-kamera och instax mini-bilder

ROLIGA BILDER

instax-bilden under skalet kan med jämna mellanrum bytas ut så att du alltid har din nuvarande favoritbild med dig överallt. Du kan också välja några av våra filmer med olika tryck för att göra det ännu roligare. Du kan hitta en länk till alla våra filmer med tryck här.

Skriv ett ord eller en liten mening på bildramen som beskriver den bild du vill använda. För detta behöver du en vattenfast tuschpenna (kan till exempel köpas i en bokhandel). Lägg in bilden under skalet och voíla – nu har du ditt eget personliga mobilskal. Lätt som en plätt! Om du vill dekorera skalet ytterligare kan du klistra på några klistermärken. Här är det bara att släppa loss kreativiteten.

Nytt och fint instax mobilskal på 1-2-3!
Du kan också göra samma sak om du har en surfplatta eller liknande. Då kommer du att kunna få plats med ännu fler bilder under skalet och samla massor av minnen.

DELA DITT INSTAX MOBILSKAL MED OSS GENOM ATT TAGGA
@INSTAXSVERIGE ELLER ANVÄNDA #MITTINSTAX PÅ INSTAGRAM!