home_activities_cover

VÅRA TIPS FÖR HEMMAPYSSEL

Under denna tid finns det många som har kvar lite extra tid för kreativa projekt och hemmapyssel. För det tillfället vill vi här ge dig lite inspiration och tips för roliga aktiviteter du kan göra med instax.

Gör en minnesbok

Har du många bortglömda minnen som ligger i kamerarullen på mobilen? Då kan det vara kul att gå tillbaka och skriva ut dina favoritbilder med en smartphoneskrivare. Genom att skapa en minnesbok kommer du på så sätt samla allt på ett ställe så att du alltid har något fint att blicka tillbaka på. Plocka fram lite grejer du har därhemma, t.ex. tomma böcker, pennor, blommor, klistermärken, gammalt tidningspapper eller liknande och påbörja projektet!

bild av @byingridk - instax mini liplay och klippbok
Bild av @byingridk

Skapa en bildvägg

En bildvägg ger hemmet en väldigt fin och personlig touch. Det finns otaliga sätt du kan sätta ihop en bildvägg på, så här är det bara att släppa loss kreativiteten. Innan du börjar kan det vara en bra idé att överväga om väggen ska ha en minimalistisk eller hemtrevlig look. Efter detta kan du välja om du vill organisera bilderna i en fast struktur eller mönster, eller om du vill placera dem slumpmässigt. Häng upp bilderna med självhäftande tejp, häftmassa eller clips.

Mirror_with_instax_collage
Light_strand_instax_mini
Dressing up a space 1
Wall_collage_instax_mini

Skriv ett brev till en vän

Har du en god vän eller en släkting som du inte får se på ett tag? Plocka fram penna, papper, olika dekorativa saker och skapa ett personligt brev! Du kan till exempel beskriva ditt bästa minne tillsammans med personen och lägga till instax-bilder från det ögonblicket. Om brevet är till mor- eller farföräldrar kommer de utan tvekan att uppskatta en bild av dig själv. Glöm inte, en bild säger mer än tusen ord! 😉
Lägg brevet i brevlådan så blir det en trevlig överraskning!

 

picture_by_@instaxonframe
Bild av @instaxonframe

Organisera hemma

organising_shoes_with_instax

Ett bra tips för långa dagar hemma är att börja organisera hemmet! Börja t.ex. städa garderoben och sortera kläder, skor och smycken. Skriv ut bilder med en smartphone-skrivare eller ta en bild av innehållet med hjälp av en instax-kamera. Genom att klistra på en bild på låder och askar kommer du alltid att komma ihåg var dina saker finns! Perfekt, eller hur?

Vi älskar att se hur du använder din instax-kamera eller -skrivare!
Dela dina kreativa projekt med oss genom att tagga @instaxsverige

instax smartphone-skrivare

SP3_White