instax mini Link i dusty pink, dark navy och ash white

BLI MÄSTARE PÅ INSTAX MINI LINK

instax mini Link är namnet på den nya, stilrena instax-printer som har det hittills största urvalet av olika lägen och funktioner. Nedan hittar du en guide till hur du använder de många nya funktionerna och lägen i din instax mini Link. Med instax mini Link och den tillhörande appen får du oanade möjligheter till att t.ex. redigera och skriva ut bilder och videor du redan tagit, ta nya instax-bilder samt lägga till snygga ramar. Dessutom säkerställer det nya Fun Mode, som du hittar i appen, att du och din instax mini Link-skrivare kommer att bli sällskapets medelpunkt!

Läs mer här och vi garanterar att du blir mästare på att använda instax mini Link!

Ladda ner appen här:

INSTAX MINI LINK-APPEN

Med bluetooth kan du ansluta din smartphone till instax mini Link-skrivaren via den tillhörande mini Link-app som kan laddas ner från App Store eller Google Play Store.

I instax mini Link-appen finns det två olika lägen,
Print Mode och Fun Mode

skärmdumpar som visar instax mini Link appens print mode och fun mode

För att växla mellan de två lägena är det helt enkelt bara att luta skrivaren fram och tillbaka tack vare den inbyggda rörelsesensorn som gör det superenkelt att använda skrivaren.

bild på hur man lutar mini link-skrivaren för att ändra läget

PRINT MODES

I appen finns det tre olika Print Modes att välja mellan, nämligen Simple Print, Video Print och instax Camera.

Simple Print

Om du har tagit den perfekta bilden med din smartphone och vill föreviga den som en fysisk instax-bild är Simple Print-läget lösningen! I Simple Print-läget väljer du först bilden som ska skrivas ut och sedan har du möjlighet att lägga till ett av de tre olika filtrena (monochrome, sepia eller auto) eller att korrigera bilden (brightness, contrast och saturation).

Skärmdumpar på funktionerna i simple print läget

När du har valt helt rätt bild och redigerat den är det dags för att skriva ut den. Här är det helt enkelt bara att svepa upp och bara några sekunder senare har du bilden i handen!

Bild som visar hur man svepar upp för att skriva ut en bild

Video Print

En helt ny och spännande funktion i instax mini Link-skrivaren är möjligheten till att skriva ut bilder från din favoritvideo med Video Print. Välj en video, spola fram och tillbaka tills du hittar perfekta stället i videon, beskär och skriv ut!

Bild på hur video print fungerar

instax Camera

Med instax Camera får du möjlighet att använda instax mini Link som fjärrkontroll och ta en bild med din smartphone. När detta läge har valts kommer en instax-ram att synas i appen och du kan därför i förhand se hur den slutliga instax-bilden kommer att se ut. Om du står för långt ifrån motivet kan du zooma in genom att luta skrivaren mot dig själv och för att zooma ut, luta då skrivaren bort ifrån dig själv. När du är nöjd med bilden trycker du på instax-knappen i mitten av skrivaren och bilden är nu redo att skrivas ut!

FUN MODES

Förutom de tre Print Modes har appen också fyra olika Fun Modes att välja mellan. Dessa är Frame Print, Collage Print, Match Test och Party Print.

Frame Print

bild på olika frames i instax mini link

 

Om en vanlig instax-bild inte räcker, då är Frame Print grejen för dig! Ge dina bilder det lilla extra och lägg till en av de 27 snygga, konstnärliga, gulliga och humoristiska ramarna till dina bilder.

Collage Print

 

Med Collage Print har du möjlighet att göra ett kollage och sätta ihop flera bilder i en instax-ram. Det finns 17 olika designs att välja mellan, så släpp loss kreativiteten och skapa ett personligt kollage med alla dina favoritbilder i en ram!

Olika typer av kollager för collage print

Match Test

Gör instax’ Match Test och få reda på hur bra du egentligen passar ihop med t.ex. en vän eller någon du är kär i. Innan testet börjar ska du antingen välja en bild på er tillsammans eller en bild på varje person. När du har valt bild(er) är det dags att starta testet och du ska nu välja mellan Quick diagnosis eller Precision diagnosis.

 Om du vill ha resultatet snabbt och enkelt, välj då Quick diagnosis och instax mini Link räknar ut er kompatibilitet direkt från den/de utvalda bilden/bilderna. Om du önskar ett mer noggrannt test, välj då Precision diagnosis där båda personerna ska besvara fem olika frågor om personlighet och egenskaper. När ni er färdiga så skriv ut instax-bilden och se hur bra ni passar ihop!

bild på instax mini links match test
bild på instax mini link och instax-bilder från match testet

Party Print

Party Print är en riktig party starter! Med instax mini Link är det möjligt att skapa bilder tillsammans med dina vänner. Med Party Print-läget kan upp till fem personer, som alla har laddat ner appen, ansluta sina smartphones till instax mini Link-skrivaren. När alla är anslutna till skrivaren väljer skrivarägaren en layout och bild, varefter var och en skickar en bild till ägaren via bluetooth. Tips: Om du väljer Surprise mode on kommer de skickade bilderna inte att synas i appen förrän bilden skrivs ut. 

Voilá, en helt unik instax-bild skapad tillsammans med dina vänner!

Bild på hur party print fungerar med instax mini link

PRINTA UT DINA BILDER IGEN

instax handlar inte bara om att ta, utan också om att ge. Dela med dig av dina bilder med andra för att föreviga era minnen tillsammans. Med instax mini Link kan du skriva ut samma bild hur många gånger som helst så att alla vännerna eller hela familjen också kan få ett exemplar. Om du vill printa ut en bild igen, vänd då helt enkelt bara upp och ner på skrivaren, tryck på instax-knappen och bilden printas ut direkt igen.

hand som håller en instax mini link
Hand som visar hur instax mini Link ska lutas för att skriva ut bilder igen

DELA MED DIG AV DINA INSTAX-BILDER GENOM ATT TAGGA @INSTAXSVERIGE ELLER ANVÄNDA #MITTINSTAX