Bild på en yourinstax-kamera med en bild printat på baksidan

YOURINSTAX

Med YOURINSTAX kan du designa din helt egna instax SQ6 eller instax mini 9 kamera. Detta öppnar upp ett helt nytt kreativt universum där du kan hitta perfekta kombinationen av bilder och text för att skapa en helt unik kamera. YOURINSTAX är perfekta personliga gåvan till någon du älskar och mottagaren kommer definitivt att uppskatta att du har skapat en personlig gåva åt honom eller henne.

Här får du alla våra presenttips och designidéer för YOURINSTAX.

TILL VÄNNEN

Har din vän snart födelsedag eller tycker du bara att han eller hon förtjänar lite extra uppmärksamhet? Mottagaren kommer definitivt att uppskatta en personlig kamera som en symbol på er vänskap! 

En bild säger mer än tusen ord! Välj en rolig bild på er tillsammans eller en bild från en av de bästa upplevelserna ni har haft tillsammans. Att ge bort en instax i gåva är som en bekräftelse på alla framtida minnen som ni tillsammans ska fånga med instax. Lägg till några fina ord till din vän genom att skriva på objektivringen.

TILL POJK- ELLER FLICKVÄNNEN

Som par upplever man mycket tillsammans, så varför inte föreviga alla dessa härliga ögonblicken genom att ge en personlig instax-kamera? Till exempel kan du lägga till en bild av din pojk- eller flickväns hobby eller en mysig bild av er tillsammans. En unik och personlig gåva som han eller hon utan tvekan kommer att uppskatta. Alternativt kan du skriva en fin dikt på baksidan eller några personliga ord, till exempel hur mycket du uppskattar din stora kärlek!

 

YOURINSTAX, personlig instax SQ6 med bild på baksidan
YOURINSTAX, personlig instax SQ6 med bild på baksidan

TILL FAMILJEN

Har någon i familjen födelsedag eller vill du ge bort en instax-kamera som en gemensam familjegåva för att fånga alla de bästa familjestunderna? YOURINSTAX är svaret! Välj en mysig familjebild från en gemensam upplevelse ni har haft. Med instax kan du fånga alla ögonblick från små, mysiga familjemiddagar till större ögonblick som släktträff, resor och upplevelser.

mini 9 YOURINSTAX, personlig instax mini 9 med bild på baksidan
mini 9 YOURINSTAX, personlig instax mini 9 med text runt kamerans läns

FÖR ETT SPECIELLT TILLFÄLLE

YOURINSTAX är också en perfekt presentidé för tillfällen som dop, konfirmation, födelsedag eller bröllop. Designa kameran så att den passar till tillfället och ge bort den som en gåva på den stora dagen. Det kan vara genom att ha en bild på konfirmanden, brudparet eller barnet som ska döpas på kameran. instax-kameran är perfekt för sammankomster eftersom den alltid ger ett leende på allas läppar och fångar alla härliga ögonblick. För själva firandet kan du också ha en photo-booth eller samla bilderna i en klippbok så att du alltid kan se tillbaka på era finaste minnen.

YOURINSTAX, personlig instax SQ6 med bröllopstext runt länsen

KOMBINERA MED ETT PERSONLIGT KORT

Kombinera gåvan med ett personligt kort och några instax-bilder för att fullborda gåvan! Till exempel kan du berätta om designen på kameran såvida den är resultatet av ett fint minne ni båda håller av.

TILL DIG SJÄLV

Treat yourself! Självklart förtjänar du också själv en kamera som du har designat. Gör den extra personlig och unik genom att till exempel lägga till en bild på ditt barn, husdjur, vänner, hobby eller en upplevelse från en resa du har varit på. Du kan också visa upp alla dina kreativa sidor med din personliga kamera. Endast fantasin sätter gränser!

Vad väntar du på? Släpp loss kreativiteten och skapa en helt unik och personlig instax-kamera.

YOURINSTAX, personlig instax mini 9 med bild på baksidan
YOURINSTAX, personlig instax mini 9 med personlig text på framsidan

DELA DIN YOURINSTAX-DESIGN GENOM ATT TAGGA @INSTAXSVERIGE ELLER ANVÄNDA #MITINSTAX