Header instax mini 11

INSTAX MINI 11

Säg hej till instax mini 11 – ersättaren till mini 9! Denna lilla, fina kameran är lika smidig och inte minst rolig att använda som den ser ut. Med instax mini 11 i handen är du bara några sekunder från att fånga det vackra, gulliga eller roliga ögonblicket i en fysisk instax-bild som du kan spara för alltid!

Vi vet vad du tänker…vad kan den här nya, coola instax mini 11 😉 Kolla här och vi ger dig här en snabb översikt över de bästa funktionerna i instax mini 11!

SNYGG OCH ENKEL DESIGN

Titta bara på den här fina lilla saken! Inspirerad av den ikoniska instax mini 9-kameran har vi skapat en ersättare som är ännu bättre än föregångaren. instax mini 11 har en elegant och slank design med fokus på de små, fina detaljerna. För att fullborda coola looken är instax-loggan ingraverad i bakluckan och slutarknappen och framsidan av kamerans objektiv är gjorda av ett transparent material som ser ut som frostat glas. Samtidigt ger de fem fina färgalternativen kameran en rolig och lekfull touch som uppmanar till att väcka kreativiteten!

instax mini 11 finns i fem snygga färger; Charcoal Gray, Sky Blue, Blush Pink, Lilac Purple och Ice White.

Ny design till instax mini 11

AUTOMATIC EXPOSURE - BÄTTRE LJUS OCH SKÄRPA

instax mini 11 är utan tvekan den enklaste direktbildskameran att använda någonsin! Tack vare Automatic Exposure-funktionen kan du nu låta instax mini 11 göra jobbet och endast koncentrera dig om att fånga de största ögonblicken. Denna nya funktion bedömer ljusförhållandena i bilden och ställer automatisk in detta när kameran används. Med mini 11 är du därför säker på att få med alla fina detaljer i bildens bakgrund.

Det finns inte längre något behov av att justera exponeringen manuellt och därför är det nu bara att slå på kameran och börja fota bilder i en fantastisk kvalitet!

Perfeka bilder tack vare Automatic Exposure

ÄNNU BÄTTRE SELFIES

Sanningen är att vi alla gör det. Alltså tar selfies, både själva och tillsammans med vänner. Därför är den nya mini 11 utrustad med både en selfie-spegel OCH en inbyggd selfie-lins! Med den nya selfie-funktionen lovar vi att det aldrig har varit enklare att ta bra selfies. Allt du behöver göra för att aktivera selfie-läget är att dra ut främre delen av kamerans objektiv. Klara, färdiga, ta en selfie!

SKAPA EN PERSONLIG KAMERA

Med den nya mini 11 har du möjlighet att skapa din egna, unika kamera genom att anpassa den med det tillhörande tillbehöret för slutarknappen. Låt mini 11 hänga med som en cool accessoar och byt t.ex. ut färgen på slutarknappen så att den matchar din outfit!

Tillbehör till instax mini 11