BLI REDO INFÖR SOMMARENS FESTIVALER MED INSTAX

Är du redo inför festivalsäsongen? Om inte, läs då här och få den ultimata överlevnadsguiden med instax! 

THE ESSENTIALS

Vi vill att du ska få ut mesta möjliga av festivalsäsongen och därför ger vi dig 5 tips till oumbärliga prylar som kommer att hjälpa dig att ha den bästa festivalen! 

CAPTURE THE MOMENT

Fånga alla dina favoritögonblick från festivalen med din instax-kamera. Du kommer säkert att älska att titta tillbaka på de många roliga minnena när du kommer hem, och det är samtidigt ett bra sätt att träffa nya människor. Den lilla, fiffiga instax-kameran får alltid mycket uppmärksamhet och ger ett leende på allas läppar – Vem skulle inte bli glad för en instax-bild att ta med sig hem från festivalen?

VAR FÖRBEREDD

Som vi alla vet kan svenska vädret vara ganska växlande och man vet därför aldrig hur sommarvädret kommer att bli. Gör därför dig själv en tjänst och ta med gummistövlar så att vädret inte ska behöva vara ett hinder för festligheterna!

VAR ÄNNU MER FÖRBEREDD

Även om vi älskar regndans kan det ändå vara skönt att hålla sig torr, och då är gummistövlar inte alltid tillräckligt. Var extra förberedd med en regnkappa, helst med kapuschong, så att du kan hålla hela kroppen torr. Välj gärna en regnkappa i en schysst färg för att fullborda festival-looken! 

STAY HYDRATED

Stay hydrated med en påfyllningsbar flaska! På heta sommardagar är det särskilt viktigt att dricka mycket vatten. Samtidigt kan du göra något bra för miljön genom att använda en påfyllningsbar flaska! Win-Win!

SKUGGA, SOLHATT, SOLKRÄM

Vi har alla hört dessa solråden 100, om inte 1000 gånger tidigare. Dock stämmer det ju faktiskt! Hur tråkigt skulle det inte kännas att missa favoritartisten för att man har fått solsting? Kom därför ihåg att ta med solhatt och solkräm och var inte rädd för lite skugga då och då.

 

Klicka in på vår Instagram, @instaxsverige, där vi just nu har en festivaltävling på gång! Då kanske du blir den tursamma vinnaren av vårt festivalpaket, bestående av en instax mini Clear Yellow samt en regnponcho och gummistövlar från SWIMS!

 

Låt festivalsäsongen börja!

 

DELA DINA FESTIVALBILDER MED OSS

@INSTAXSVERIGE

#MITTINSTAX